Pileli Sineklik

 


Evlerde, iş yerlerinde ve bunun gibi iç mekanlarda haşereler içeri girmesin diye havalandırma sırasında sinekliklere ihtiyaç duyulur. Farklı çalışma prensibi doğrultusunda birçok model, sineklik olarak kullanılmaya müsaittir. Örneğin pileli sineklik, balkon kapılarında sıklıkla kullanılabilen bir türdür. Modeller; sağdan sola, soldan sağa, aşağıdan yukarıya, içeriye ve dışarıya açılacak şekilde 4 farklı türe sahiptir.

Pileli türde olan kapı sinekliği modelleri, kullanışlı yönleriyle kullanıcıların ilgisine ve beğenisine sunulur. Ürünler çevre dostu olup haşerelerden korumanın yanı sıra pek çok rahatsızlığı bünyesinde barındıran sivrisinek ve karasineğin ortama girişini engeller. Böylece ortamları sağlıksız hale getirmesi muhtemel bu canlılar, içeri giriş sağlayamaz. Sineklik fiyatları, çeşitli değişkenlere göre belirlenir.

Pileli Sineklik Nedir?

Pileli sineklik, kullanışlı bir ürün olmasının yanı sıra ortamdaki konforun sürmesi açısından da oldukça elzem ve yararlı bir üründür. Piknik ve kamp için kullanılan türde olanları da vardır. Böylelikle kamp ve piknik alanı bünyesinde, sineklere ve haşerelere maruz kalınmaz. Son derece kaliteli zaman geçirilir ve rahat bir şekilde uyku çekilir. Kamp ve piknik sakinleri de bu durumdan hayli memnun olurlar.

Sinek ısırığı, bilhassa çocuklarda büyük sıkıntıların yaşanmasına ve bu sıkıntıların daha uzun sürelerde atlatılmasına yol açar. Bu nedenle, sıkıntılar daha oluşmadan önüne geçmek için sineklik türünde önlemler almak, son derece yerinde aksiyonlar arasında değerlendirilir.

Yorumlar