Protez Saç

 


Protez saç, seyrek olan veya saç olmayan yerlere yerleştirilir ve o bölgelerin daha dolgun ve hoş gözükmesini sağlar. Saçın ayrı bir estetik yakalamasını da sağlayan protez saç sayesinde, saç sorunlarının kafaya takılmasına gerek kalmamaktadır. Protez saç uygulamasına yönelik ödenen ücretler, diğer saç ekim metotlarına göre daha uygundur. Bu nedenle, pek çok kişi bu yöntemi seçerken üzerinde fazla düşünmemektedir. Dolayısıyla uygulama bir hayli rağbet görmektedir. 

Protez saç uygulamasında, beklemeye gerek yoktur. Sonuç hemen alınır. 12 yaş üstü birçok kişi bu yönteme başvurur ve görünümünde farklılık oluşturur. %100 insan saçından yapılan bu protezde, fiziksel özellikler göz ardı edilmemektedir. Sağlıklı ve kolay kullanım isteyenlerin başvuracağı bir yoldur. 2 haftada bir düzenli bakımı gerekir. İşlem çok kısa sürede gerçekleştiğinden uygulama yaptıranları fazla yormamaktadır. Bu nedenle, sıklıkla tercih edilir ve yoğun bir şekilde yaptırılır.

Protez saç yaptırmak; son derece kolay bir eylem olup üzerinde çok düşünmeye gerek kalmamaktadır. Bu nedenle kellik sorunu yaşayanlar, saçında seyreklik ve azlık hissedenler derhal bu yola başvurmaktadır. Kişi protez saç sayesinde, hayal ettiği görünüme kavuşur. Bu uygulama bünyesinde, su bazlı solüsyon kullanılmaktadır. Protez saç uygulaması, saç konusunu kafaya çok takanlara fazlasıyla yarayan bir metottur. Protez saç uygulaması, genellikle tavsiye edilen ve pişman olunduğunda rahatlıkla geri dönülebilecek bir metottur.

 

Yorumlar